Gezellig, de kerst komt er weer aan. Natte sneeuw, lauwe kerststol en met z’n allen onder de kerstbomen oude familievetes uitpakken. Druilerige boswandelingen waarbij het weer even grijs is als de jas van oom Henk die mee moet. Heerlijk! Om de sfeer er echt in te brengen, heeft resto-house Het Laatste Avondmaal een speciaal 3-gangen-tangomenu samengesteld. Als het nu niet gezellig wordt…
Aperativi
Slaan we over, u heeft honger. Een drankje en een zoutje doet u maar thuis, bij ons zijn de flesjes water ook welkom. Vergeet niet wat weinig geld mee te nemen, er zijn ommers twéé kerstdagen en Tangomagia staat ook nog voor de deur.
Voorgerecht
Groentesoep met arraballetjes
Onze fameuze soep met balletjes.
Club Sandwich
Rijkelijk belegd met fromage de l’orteil, teentjes knoflook, en een mordida van groene weides.
Wijnsuggestie: rustig beginnen.
Hoofdgerecht
Sacada-lapjes
Argentijnse steak onder water, snel aangebrand om zo het bloed goed onder de nagels te trekken.
Indien gewenst met een dubbele gancho van fruitige cruzada’s.
Wijnsuggestie: drink eens uit het glas i.p.v. uit de fles.
Gevulde planeo’s
Onze kerstuitvoering van de media luna, om je buikje rond te eten. Met een firulette van verse adorno-ham en zeer van artisjokharten.
Wijnsuggestie: schenk je tafelgenoten eens een glas.
Beide geserveerd met mie corazon, nasi tangoreng, of riz milonguero. Alles in een warme omhelzing van gekonfijte piazolli en met een salade traspie: een feestelijke groenvoorziening die 1-2-3
aan uw tafel wordt verhaspeld.
Dessert
Sorbet Sorpresa
Een enrosque van smaken brengt deze llevada van twee boleo’tjes ijs.
Krast de ziel maar niet de tanden.
En voor de kleintjes (argentijnen uitgezonderd)
Barry-da’s-lekker!
Een dubbelgehakte cunita, met kip, doperwten en appelmoes.
Met schuivertje en ijsvrij toe.
Wijnsuggestie: coca colgada.
Koffie
Volgens Van Dale: ‘drank, bereid door gemalen koffiebonen met kokend water te begieten
=> leut, slemp, slobber.’
Dat drink u dus maar thuis.
Vergeten we bij het afrekenen de porteño niet?